tiistai 4. lokakuuta 2016

Chorizokiekurat

Kiekurat, kiepit, rullat... rakkaalla lapsella on monta nimeä. Helppo tarjottava vaikka viinin kanssa. Täytteeksi voi laittaa vaikka mitä vaan esim. vaihtaa juustoja, kinkkua, yrttejä.... Näistä tein chorizokiekurat ja vähän sinihomejuustoa kylkeen niin sehän olisi siinä.

Muistathan käydä antamassa ääniä parhaalle maustajalle. Ruokapankki on mukana butter chicken, naan -leipä ja mangolassi kokonaisuudella. Tästä kautta äänestykseen >>> ÄÄNESTYS <<<  Niin ja sä voit voittaa 99e herkkupaketin....



Chorizokiekurat

1 iso pkt voitaikinalevyä
10 cm pätkä chorizoa hienonnetuna
½ ps Auramurua
1 kpl sipulia hienonnettuna
voita
mustapippuria
2-3 rkl timajamia silputtuna
1 kpl kananmunaa voiteluun


Sulata voitakinalevy pakkauksen ohjeen mukaan. Kuullota sipulisilppu voissa ja mausta mustapippurilla, sekoita mukaan kuullottumaan muutamaksi minuutiksi chorizo. Kauli taikinalevy ohuemmaksi ja ripottele päälle Auramurua ja chorizo -seosta. Ripottele silputtua timjamia. Rullaa levy mahdollisimman tiiviiksi rullaksi. Leikkaa noin 1 cm paksuisia paloja ja asettele leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele kananmunalla. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia tai kunnes pinta on saanut väriä. Tarjoile chorizokiekurat sellaisenaan tai salaatin kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti