tiistai 21. kesäkuuta 2016

Misolohi grillaten

Jos tää ohje on Tomi Björkin poikien suosikki niin kyl siitä tais tulla meijänkin pojan suosikki. Herra F on kyllä hyvä kalan syöjä, mutta kyl tätä otettiin lisää, lisää ja lisää.... Oli se kyllä hyvää meijänkin mielestä. Misolohen voi grillata tai paistaa parilla pannulla. Ohje on napattu uusimmasta Glorian Ruoka & Viini -lehdestä ja on siis Tomi Björkin käsialaa. Raaka-aineet löytää isoimmista marketeista, kattokaa sieltä mis on sushi ja japanilaisen ruuan tarvikkeita kastikehyllyjen seassa.

PS. Jos haluat seurata Ruokapankkia aktiivisemmin niin blogin oikeessa reunasta löydät täpit niin Facebook sivuille, Instagramiin sekä jos haluat olla näkyvä Ruokapankin lukija :) Kiitos!


Misolohi grillaten

600 g lohifilettä

Marinadi:

3 rkl misotahnaa
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl soijakastiketta
2 rkl valkoviiniä
1 rkl mirinkastiketta
2 tl hunajaa


Leikkaa lohifilee neljään osaan. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset yhteen. Laita lohet vuokaan ja kaada marinadi päälle. Anna marinoitua puoli tuntia. Laita lohipalat grilliin tai pannuun nahkapuoli alaspäin. Grillaa noin 3 minuuttia, käännä ja grillaa toiseltakin puolelta noin 3 minuuttia. 


1 kommentti:

  1. Herkullisen näköistä.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista