maanantai 11. tammikuuta 2016

Marinoidut ravunpyrstöt aasialaisittain

Veljen vaimo teki näitä hemmetin ehkäpä jopa saamarin hyviä ravunpyrstöjä. Mähän en ole mikään rapujen suurkuluttaja, mut sit kun ne on tehty hyvin eli ei maistu merelle ;) niin kyllä menee ja maistuu ihanille. Nää oli helppo tehdä ja sopii moneen eri tarkoitukseen, esim. nuudelin sekaan, salaatteihin, coctailpaloiksi, grilliin, noutopöytään....


Marinoidut ravunpyrstöt aasialaisittain

esikypsytettyjä ravynpyrstöjä, kuulemma joku purkki
oliiviöljyä
korianterisilppua
valkosipulia hienonnettuna
chiliä hienonnettuna
limen mehua
loraus soijaa
suolaa


Valuta ravun pyrstöt ja laita kaikki aineet kulhoon, kansi tai kelmu päälle ja jääkaappiin vuorokaudeksi maustumaan. Sit ei muuta kuin suoraan suuhun tai mihin ikinä näitä haluatkaan lisäillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti