perjantai 6. marraskuuta 2015

Kurkkusalsaa ja limefraisea maistuu!

Tossa yks päivä oltiin tehty pulled porkkia ja sen rinnalle tarvi jotain raikkautta. No tomaatit oli loppu, joten tehtiin kurkkusalsaa sekä limefraisea. Toimi tosi hyvin yhdessä suolaisen ja rasvaisen possun rinnalla ja Kim sano että hei nyt tais löytyy uus suosikkisalsa. Luulen kyllä että uppoo kuin nenä päähän myös kanan kanssa tai salaattipöydässä. Ohjeet ovat maidotomia ja gluteenittomia.

Onko muuten ruoka tai makutoiveita mitä teksin täällä Ruokapankissa? Saa huudella ihan vapaasti ja jos et uskalla näkyvästi huudella niin pistä viestiä infojiilii@gmail.com


Hauskaa viikonloppua kaikille Ruokapankkilaisille!



Kurkkusalsa

1 kpl kurkkua kuutioituna
1 kpl salottisipulia hienonnettuna
1 kpl valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 kpl chiliä hienonnettuna tai ½ tl chilirouhetta
pieni loraus hunajaa
suolaa
mustapippuria
loraus oliiviöljyä
1 ruukku korianteria silputtuna
1 kpl limen mehua


Laita kaikki aineet kulhoon ja sekoita. Anna maustua 15 minuuttia ennen tarjoilua. 



Limefraisea

1 prk kaurafraisea (musta purkki, maitohyllyllä)
½-1 ruukkua korianteria silputtuna
½ kpl limen kuorta raastettuna
1 kpl limen mehua 
suolaa
mustapippuria


Kaikki aineet sekaisin ja anna maustua jääkaapissa noin 15 minuuttia ennen tarjoilua. Helppoo kuin heinän teko.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti