perjantai 14. marraskuuta 2014

Räjähtänyt vuohenjuustopesto-kanapatonki

Tehdääs kuulkaas täyteleipä! Katsotaan mitä kaapista löytyy ja aletaan kokkailee, siinä tämän ihanuuden ajatusmaailma oikeastaan. Tein vuohenjuustopeston ja se oli taivaallista. Sopis kyl hyvin kanan tai vaikka miks ei kesällä grillipihvin kyytipojaksi.

Räjähtänyt vuohenjuustopesto-kanapatonki (tulee yksi patonki)

1 kpl esipaistettu patonki esim. maalaispatonki
2 kpl kananfilettä
öljyä
suolaa
mustapippuria

Paista patonki uunissa ohjeen mukaan. Paista kanfileet pannulla tilkassa öljyä ja mausta suolla sekä mustapippurilla. Viipaloi kypsät fileet viipaleiksi.


Vuohenjuustopesto:

1 pnt basillikaa
1 pnt persiljaa
½ kpl punasipulia
1 kpl valkosipulinkynsi
2 reilua rkl pinjansiemeniä
1 rkl mantelirouhetta
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
140 g pehmeää vuohenjuustoa

Laita kulhoon kaikki muut paitsi juusto ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää lusikalla sekoittaen vuohenjuusto.


Lisäksi tarvitset: 1 kpl tomaattia viipaleina ja Oivariinia


Halkaise patonki ja tee sopivia palasia. (Älä tee kuten minä eli halkaisin koko patongin ja täytin ja lopuksi vasta leikkasin annospaloiksi.... patonki räjähti suoraan sanottuna käsiin!) Voitele Oivariinilla niin pohja- kuin kansipala, lusikoi pestoa kummallekin puolelle, laita kana- ja tomaattiviipaleet toiselle ja ei muuta kuin kansi kiinni omaiset on nähneet, sitten ääntä kohti rouskista rouskis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti