perjantai 15. elokuuta 2014

Sitruunakuha

Ruokapankki alkaa taas heräillä kesäuniltaan ja kirjoittamaan reseptejä. Koo on omilla pikku kätösillään kalastanut tämän kuhan järvestä tai noh, virvelillä mutta enivei. Aatelkaa paljon Suomen lunnosta saa ns. lähes ilmaista ruokaa. Marjoja, sieniä, kalaa, riistaa, luonnonkasveja... Ja kuinka paljon sitä jääkään tuonne metsiin ja järviin?! Sitten vauhkotaan vimmatusti, kun joku muu kuin itse käy ne nappaamassa... Kuten mm. ulkomaalaiset marjastajat. No hemmetti, käykää sit ite poimii niin ei tarvii ruikuttaa! 

Sitruunakuha

1 kpl kokonainen kuha
½-1 kpl sitruunaa viipaloituna
1 pnt tilliä
mustapippuria
sormisuolaa


Perkaa kala ja laita sitruunaviipaleita, tilliä, suolaa ja mustapippuria kalan sisään ja pinnalle. Kääri hyvin foloioon ja grillaa noin 20-30 minuuttia. Voit välillä kääntää kalan toistepäin niin sitruunamehu imeytyy joka puolelle kalaa. Tarjoile sellaisenaan salaatin kanssa, hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti