tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pulled Pork

Tämä pulled pork sopii moneen suuhun. Sopis hyvin hampparin välissäkin. Ja taas odottaa että saa lisää tuota herkkua....

Pulled Pork

800-1000 g possun kasleria
3 rkl paprikajauhetta
2 rkl suolaa
2 tl mustapippuria
2 tl tai enempi chilirouhetta
2 tl valkosipulijauhetta
1 tl timjamia
½-1 dl hunajaa
½-1 dl punaviinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
2 kpl sipulia hienonnettuna
vettä

Sekoita kaikki muut aineet kulhossa paitsi liha ja vesi. Leikkaa lihaklöntti pariin osaan niin on helpompi käännellä sitä. Laittaa lihapalat uunivuokaan ja kaada mausteseos päälle. Pyörittele liha mausteseoksessa kunnolla. Laita uuniin kypsymään 170 asteeseen. Lisää noin tunnin päästä vähän vettä ja anna lihan kypsyä lisää, käännä välillä lihat ympäri. Paistele yhteensä noin 7 tuntia välillä kääntäen ja vettä lisäen. Liha on kypsää kunnes liha hajoo haarukalla. Sekoita vielä lopuksi lihahake mausteiden kanssa ja sitten vaan syömään noin tai perunan kanssa, fajitas-letun välissä, hampparin välissä jne... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti