tiistai 14. toukokuuta 2013

Kanawräppi



Kanawräppi

5 kpl fajitaslettuja
5 kpl kanafileitä
1 rkl Oivariinia
Ranch dippimaustetta
suolaa
mustapippuria
3 rkl pähkinöitä murskana
3 rkl kuivattuja karpaloita hienonnettuna
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna
1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
3 rkl Kreikkalaista jogurttia
salaattia
fetaa


Aloita paistamalla fileet Oivariinissa. Mausta vain toiselta puolelta Ranch dippimausteella, mustapippurilla ja jos tarpeen niin suolalla. Teen sillä aikaa kun kanat kypsyy niin tuo pähkinäseos eli sekoita kulhossa pähkinät, karpalot, aurinkokuivatut tomaatit, valkosipuli, jogurtti, suola ja mustapippuri.
Laita lettusen päälle pähkinäseosta, pienennyttyä kanaa, fetaa ja salaattia. Rullaa ja syö nauttien...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti