lauantai 18. toukokuuta 2013

Kanakastike meksikolaisittain

Tää oli niin hyvää että teki mieli nuolla lautanen tyhjäks. Saa kuulemma tehdä uudestaan ja niin kyllä teenkin. Aluks piti tehdä keitto mutta sitten lähinkin säveltämään...


Kanakastike meksikolaisittain

3-4 kpl kanafilettä naturel viipaloituna ronskisti
rypsiöljyä
½ pnt kevätsipulia hienonnettuna tai 1 kpl sipuli hienonnetuna
1 kpl jalopeno hienonnettuna
½-1 tl chilirouhetta
1 tl kuminajauhetta
1 tl paprikajauhetta
3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 prk tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyrettä
1 prk Kidney-papuja valutettuna
2 kpl kanaliemikuutiota
1-3 dl vettä
½ prk maissia
1½ dl pakasteherneitä
½-1 pnt korianteria hienonnettuna
(suolaa)
1 kpl limen mehua

Päälle: Creme Fraisea ja nachoja silputtuna


Kuullota kaikki sipulit, jalopeno öljyssä. Lisää kanapalat ja anna hieman kypsyä. Sitten lisää chili, kumina, paprikajauhe ja sekoita. Sitten olisi vuorossa kaikki loput aineet, mutta jätä laskusta lime. Sekoita hyvin ja anna porista hiljaisella 30-40 minuuttia, maistele ja lisää tarvittaessa mausteita tai suolaa tai vettä. Lisää lopuksi limen mehu. Tarjoile perunamuusin kanssa ja päälle Creme Fraisea ja nachoja silputtuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti