keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Rosmariinikanapasta


Rosmariinikanapasta

5 dl pastaa
oliiviöljyä
3-4 kpl kanafileitä suikaloituna
2 dl kuohukermaa
2 dl Creme Fraisea
3 rkl tuoretta rosmariinia silputtuna
4 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1-2 rkl Maizenaa
6-12 viipaletta pehmeää vuohenjuustoa
suolaa
mustapippuria


Keitä pasta ohjeen mukaan runsaassa suolavedessä. Paista kanasuikaleet oliiviöljyssä lisäten suolaa ja mustapippuria, halutessa voi lisäta valkosipulia mukaan. Kaada kerma ja Creme Fraise kattilaan. Lisää mukaan rosmariinisilppu, valkosipuli ja Maizenaa. Anna maustua ja kypsyä kokoon. Lisää mukaan vuohenjuustot ja anna niiden sulaa kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Kanasuikaleet kastikkeeseen maustumaan ja sitten valutetaan pasta mukaan. Sekoita, maista, lisää mausteita ja anna maustua hetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti