tiistai 5. maaliskuuta 2013

Paprikainenlihapata


Paprikainenlihapata

600 g härän ulkofilettä viipaloituna
voita
1-2 kpl sipulia renkaina
4 kpl valkosipulinkynttä viipaloituna
1 kpl punainen chili hienonnettuna
2 kpl punaista paprikaa viipaloituna
2 dl viiniä 
500 g tomaattimurskaa
2-3 rkl tomaattipyrettä
2-3 kpl laakerinlehtiä
3-5 kpl rosmariininoksia
suolaa
mustapippuria


Anna lihoille vähän väriä voin kanssa pannulla. Lisää pataan kaikki raaka-aineet lihat mukaan luettuna. Sekoita ja anna kypsyä uunissa 150 asteessa minimissään 3 tuntia, josta vika 30 minuuttia ilman kantta. Tarjoile pata maukkaan perunamuussin kanssa. Helppoa kuin mikä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti