keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tomaattipestopasta




Tomaattipasta

4 hengelle spagettia
400 g kirsikkatomaatteja
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamic etikkaa
1 tl sokeria
suolaa
mustapippuria
(1-2 kpl valkosipulinkynttä liuskoina)
parmesanjuustoraastetta

Pesto:

1-2 pnt basillikaa
1 kpl valkosipulinkynsi
2 rkl pinjansiemeniä
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä


Keitä spagetti runsaassa suolavedessä. Laita uunivuokaan tomaatit kokonaisina, oliiviöljy, etikka, sokeria ripotellen, suolaa ja mustapippuria. Sekoita kaikki sekaisin ja sitten uuniin kypsymään 15 minuutiksi 225 asteeseen. Tee sillä välin pesto eli tehosekoittimeen kaikki ainekset ja oliiviöljyä sen mukaan kuinka löysää pestosta haluat.

Valuta pasta, sekoita tomaattiseos nesteineen pastan sekaan ja lisää mukaan myös valmis pesto. Sekoita hyvin ja tarjoile välittömästi parmesanraasteen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti