tiistai 5. helmikuuta 2013

Mexiconpasta

Tää on taas näit kunnon kokeiluita raaka-aineista mitä kaapista löytyy.... Ja tästä tuli sitten tämmönen pläjäys. Voinee tehdä uudestaan, mutta hiukka vähemmän habanerokastiketta.... Herra F huusi sormet suussa ja vanhemmat lisäs omiin annoksiin vielä vähän kastiketta lisää ja lopputulos oli suuta polttava. Ens kerralla viisaammin!


Mexiconpasta

4 dl pastaa keittämättömänä
suolaa
loraus öljyä
400g paistijauhelihaa
1 kpl sipuli hienonnettuna
2 kpl valkosipulikynttä hienonnettuna
½ kpl paprikaa hienonnettuna
1 ps taco-mausteseos
1½ dl vettä
½ tl - 2 rkl habanerokastiketta
1 pnt korianterisilppu
1-2 kpl avocadoa kuutioituna
1-2 kpl limen mehua


Päälle:

creme fraisea
habanerokastiketta
tuoretta parmesanraastetta


Keitä pasta suolavedessä ohjeen mukaan suuressa kattilassa. Paistokasariin öljyä ja sitten paistijauheliha, sipuli ja valkosipuli. Paista lähes kypsäksi ja lisää kuutioitu paprika. Sittes valmis taco-mausteseos ja vesi. Sekoita ja anna maustua. Habanerokastiketta maun mukaan, mutta oleppa varovainen ettei koko ruoka mene pilalle. Lisää korianterisilppu. Kuutioi avocadot ja purista limemehua mukaan, älä vielä lisää niitä pastan joukkoon. Lisää kuitenkin limen mehua. Valuta pasta ja lisää se seokseen joukkoon kuten myös avocadon voi lisätä nyt mukaan, sekoita hyvin.

Tarjoile creme fraisen, habanerokastikkeen ja parmesanraasteen kanssa.

HOT HOT HOT HOT HOT HOT HOT jos niin haluat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti