keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Vuohenjuustopasta


Herra F:lle maistui tämäkin pasta oikein passelisti. On kyllä onni kun pikkumies syö niin hyvin kaikkea. Maistelee rohkeasti ja jos ei pidä, niin ei siinä mitiä, sitten hän ei pidä. Emme tee siitä minkäänlaista ohjelmanumeroa. Minä kun en pienenä pitänyt muusta kuin pastasta... ilman minkäänlaista lisuketta tai juu ketsuppia päälle ja volá.


Vuohenjuustopasta

400g paistijauhelihaa
loraus oliiviöljyä
1 kpl sipulia hienonnettuna
2 kpl valkosipulia hienonnettuna
1 prk tomaattimurskaa
1-2 rkl tomaattipyrettä
100g pehmeää vuohenjuustoa
1 pnt persiljasilppua
mustapippuria
suolaa

pastaa


Mieluista pastaa keitetään ohjeen mukaan suolavedessä. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä. Lisää jauheliha ja paista lähes kypsäksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre. Sekoita joukkoon vuohenjuusto ja persiljasilppu. Anna maustua hetkinen ja kaada sekaan valutettu pasta, hämmennä ja maustua pari minuuttia. Tarjoile parmesanraasteen kanssa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti