torstai 15. marraskuuta 2012

Kermainen Dijon salaattikastike ja hedelmäinen kanasalaatti



Catering O&J teki työpaikallaan hedelmäisen kanasalaatin ja siihen kermaisen Dijon salaattikastikkeen. Jos en ole aikaisemmin sanonut niin sanonpa nyt ja jos olen sanonut niin kertaus on opintojen äiti. Catering O&J tulee siitä, että minä ja veljeni vaimo teemme perheyrityksessämme ruokaa välillä vähän pienemmälle sakille ja välillä vähän isommalle sakille. Kyllästyimme lähialueen ruokapaikkoihin. Nyt tiedämme mitä syömme :)


Kermainen Dijon salaattikastike

3 rkl kermaa
1 rkl Dijon sinappia
1 kpl valkosipulinkynsi
loraus vaaleaa balsamicoa
mustapippuria
suolaa
sokeria
oliiviöljyä


Lisää kerma ja muut aineet PAITSI öljy tehosekottimeen. Sekoita. Lisää koko ajan koneen käydessä pienillä tehoilla niin oliiviöljyä nauhamaisena ketjuna. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita. Sopii mielestäni hyvin kanasalaatin kera, aika voimakas maku sellaisenaan mutta salaatin kanssa maut rauhoittuvat.



Hedelmäinen kanasalaatti


Naturel kanafileitä kuutioituna
mustapippuria
suolaa
oliiviöljyä paistamiseen
viinirypäleitä halkaistuna
salaatteja
tomaatteja kuutioina
kurkkua kuutioina
punasipulia renkaina
paprikaa kuutioina
mustaleima juusto kuutioituna
(maissia)
suolapähkinöitä


Paista kanafilekuutiot oliiviöljyssä mausta suolalla ja pippurilla. Pilko tai revi salaatia kulhoon, lisää kuutioidut ja halkaistut muut ainekset ja lopuksi päälle suolapähkinöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti