tiistai 28. elokuuta 2012

Possupata



Possupata

500g possun sisäfilettä ohuina viipaleina
voita
2 kpl isoa sipulia viipaleina
3 kpl valkosipulinkynttä murskana
2 rkl hunajaa
sinappia oman fiiliksen mukaan
4 dl kermaa
rosmariinia
suolaa & mustapippuria

Viipaloi ohuita viipaleita fileestä. Parhaiten onnistut kun possu on hiukan jäisen kohmea. Paista viipaleet voissa ja laita ne uunipataan. Lisää mukaan viipaloidut sipulit ja valkosipulimurska. Sekoita mukaan hunaja, sinappi,  sipuli, rosmariini, suola ja pippuri. Kaada kerma mukaan ja sekoita. Anna kypsyä mureaksi 150-170 asteessa 3-4h. Sekoita ja maista välillä, lisää tarvittaessa mausteita.

Tarjoile raikkaan salaatin ja röstiperunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti