tiistai 28. elokuuta 2012

Pasta jauhelihan, chilin ja fetan kera

 Pasta jauhelihan, chilin ja fetan kera

Tästä pasta tuli kerta heitolla uusi suosikki herkku. Kehittyi mitä on kaapissa ja mistä sais jotain järkevää aikaseks, samalla sattu Koo tulemaan myöhempää töistä joten annoin hautua pidempään ja kyllä on nannaa ainakin meijän mielestä :D

400g jauhelihaa
oliiviöljyä
1 kpl sipuli kuutioituna
2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 kpl chili hiennonnetuna
1 prk tomaattimurskaa
1 rkl tomaattipyrettä
1 pnt basillikaa
1/4 paprikaa kuutioituna
1 dl vettä
1½ dl punaviiniä
½ fetaa kuutioituna
3rkl parmesaaniraastetta
suolaa & pippuria

3 dl keittämätöntä pennepastaa

Keitä pasta ohjeen mukaan. Kuullota sipuli oliiviöljyssä ja lisää jauheliha paistettavaksi, lisää joukkoon valkosipuli. Sekoita ja anna paistua. Lisää chili, paprika, tomaattimurska, tomaattipyre, vesi, viini, basillika ja suola & pippuri. Sekoita hyvin ja anna maustua levyn ollessa ykkösellä noin 10min. Valuta ja lisää pasta, sekoita erittäin hyvin ja anna hautua hiljalleen noin 15-20min. Puolessa väilssä lisää juustot ja sekoita, anna hautua/maustua vielä loppuaika. Katso että nestettä riittää... Valmista herkkusuille :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti